Appointments for Slovenia

Več informaciji za rezervacijo individualnih terminov dobite na slovenski spletni stran za Kimspirational.

 

www.CenterAstera.si

 

Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzovejo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne zlorabe, ozdraviti notranjega otroka in spremeniti stare programe, seanse za  partnerske odnose, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzibilnost, kako se umiriti v tem tempu življenja in predvsem pomagava ob izgubi naših najbližjih.

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas.

Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj, ki ga imamo v družbi, je veliko ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.

Dobrodošli na pot višjega zavedanja!

Kim & Gorazd