Appointments for Slovenia

Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzovejo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne zlorabe, ozdraviti notranjega otroka in spremeniti stare programe, seanse za  partnerske odnose, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzibilnost, kako se umiriti v tem tempu življenja in predvsem pomagava ob izgubi naših najbližjih.

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas.

Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj, ki ga imamo v družbi, je veliko ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.

MOJE ŽIVLJENJE JE LAHKO BOLJŠE…

Težave so le preizkusi in lahko jih premagam!

S svojim partnerjem želim doseči harmonijo!

Moj otrok je drugačen, okolica ga ne razume, zato ga želim bolje spoznati!

Čas, ki ga imamo je neprecenljiv, kako ga izkoristimo je odvisno od nas samih.

Si želite slišati, kaj vam sporočajo vaši predniki in vodniki?

Bi radi pomagali za boljši jutri!

Želite izvedeti resnico?

Individualni posvet – readingi: Njeni readingi pomagajo ljudem. Vsak reading je drugačen, kot je vsaka oseba drugačna. Kim dovoli Angelom in dušam, da nežno govorijo skoznjo in tako prenese sporočila, ter vam pomaga pri odločitvah na vaši življenjski poti. Readingi ne pomenijo branja neke začrtane in nespremenljive poti v prihodnosti, gre bolj za odločitve v sedanjem trenutku, ki bodo oblikovale vašo prihodnost. Na vaše odločitve pogosto vplivajo pretekla življenja in ponavljajoči se vzorci, ki jih nosimo v sebi. Kim vam jih pomaga ozavestiti in jih spremeniti. S tem se spreminja tudi vaša prihodnost. Reading traja eno uro. Reading je v angleškem jeziku in je lahko sprotno prevajanje.

NAROČITE SE NA INDIVIDUALNI POSVET – READING

CENA: 75€

Uporabite lahko tudi video klic ( Skype, Facebook ).

Individualni reading je enako učinkovit!

Družinski reading

Šamansko zdravljenje

Terapija za pare

Terapija z zvokom

Regresija v prejšnja življenja

Osebno duhovno svetovanje

Energetsko čiščenje hiše

Predavanja in delavnice

Skupinski posvet – reading

Mediji (video)

Angelska sporočila

Meditacija z Kimspirational

Več informaciji dobite na www.CenterAstera.si